Hulp in de buurt

Laatst bijgewerkt: 20/02/2024

  • Zitdagen: Heb je een vraag voor ons? Vind je ze niet terug tussen de veelgestelde vragen en wil je ze niet stellen via ons contactformulier of via telefoon? Kom dan langs op een van de zitdagen van onze maatschappelijk assistenten. Vind een zitdag in je buurt via de zoekfunctie hieronder. Of raadpleeg het overzicht van alle zitdagen (.pdf).
     
  • In je gemeente: Heb je hulp nodig bij je aanvraag? Er is altijd hulp beschikbaar in de buurt van je woonplaats. Vind hulp in je gemeente via de zoekfunctie hieronder.
     
  • Centra voor de erkenning van de handicap: Voor algemene vragen kan je steeds terecht in de centra, wanneer deze open zijn. Indien je echter op onderzoek moet komen, ga je niet zonder uitnodiging naar het centrum. Het centrum zal je zelf contacteren van zodra je mag langskomen. In welk centrum of welke plaats je moet langsgaan, hangt af van de plaats waar je woont. De concrete informatie staat vermeld op je oproepingsbrief. Overzicht van de centra

Opgelet! Soms is het nodig om een afspraak te maken voordat je langskomt op een zitdag.

Heb je nog andere vragen?

Vind je niet wat je zoekt op deze website? Of heb je een vraag over je persoonlijk dossier? Neem dan contact met ons op.

Naar boven