Geef ons je feedback over onze schriftelijke antwoorden in een gespreksgroep op 2, 3 of 5 maart in Gent

16 januari 2020

Begeleid je in je job personen met een handicap, bijv. in een ocmw, gemeente, ziekenfonds, vereniging of als bewindvoerder? Stel je ons soms vragen via het contactformulier of per mail? Dan zouden we graag van jou willen weten wat je van onze antwoorden vindt.

We lanceerden midden december een enquête om feedback te vragen over de schriftelijke antwoorden van de DG Personen met een handicap. Onze enquête werd intussen succesvol afgesloten. Maar liefst 640 van onze professionele partners vulden ze in. Uit deze resultaten kunnen we heel wat nuttige informatie halen om onze dienstverlening te verbeteren. Hartelijk bedankt voor alle input!

Om jou de kans te geven om dieper in te gaan op je ervaring met onze schriftelijke antwoorden organiseren we begin maart een aantal gespreksgroepen. De ideale gelegenheid om vrij met ons in gesprek te gaan en samen na te denken over de verbetering van de kwaliteit van onze antwoorden!

Meld je aan voor een van deze drie gespreksgroepen:

  • Maandag 2 maart: 10-13u (focusgroep van 10-12u, aansluitend broodjeslunch)
  • Dinsdag 3 maart: 13-16u (broodjeslunch gevolgd door focusgroep vanaf 14u)
  • Donderdag 5 maart: 10-13u (focusgroep van 10-12u, aansluitend broodjeslunch)

De gespreksgroepen zullen doorgaan vlak bij het station Gent Sint-Pieters. De gespreksgroep duurt 2 uur, met voor-of nadien een broodjeslunch.

Je zal begin februari nog een bevestigingsmailtje met praktische informatie ontvangen.

Er is ook een kleine attentie voorzien voor alle deelnemers.

We hopen je te mogen verwelkomen om van ideeën te wisselen!