Het contactformulier is vernieuwd

8 december 2021

Het oude contactformulier is vervangen door een nieuwe, efficiëntere, gebruiksvriendelijkere en meer toegankelijke versie. Dit formulier is ontworpen en gebouwd om beter in te spelen op de noden van personen met een handicap.

15.000! Dat is het aantal webformulieren dat we elke maand verwerken. Voortaan kunnen gebruikers op het nieuwe formulier het onderwerp van hun vraag exact aangeven, zodat zij sneller naar de bevoegde personen kunnen worden doorverwezen. Dankzij dit nieuwe interne verwerkingssysteem zullen de vragen sneller en efficiënter worden verdeeld.

Sneller

In deze nieuwe versie van het formulier mag je niet vergeten om jouw rol (persoon met een handicap, vertegenwoordiger, professional in de sociale sector, …) en het juiste onderwerp van de vraag aan te duiden. Dit zal ons helpen om jouw vraag snel aan de juiste persoon toe te wijzen.

Efficiënter

Op technisch niveau is er ook een nieuwe functie ingevoerd. Je kan aanduiden wat de aard is van de documenten die je toevoegt aan je vraag (zoals documenten van medische of niet-medische aard). Ook deze automatisering zal de efficiëntie verhogen.

En dit formulier is niet de enige manier waarop we continu streven om de kwaliteit van onze diensten te verbeteren! Het gaat gepaard met een nieuw e-mailsysteem, dat ons in staat stelt duizenden vragen op een efficiënte manier te beantwoorden.

Ontdek het nieuwe contactformulier

Pas ook je bookmarks (favorieten) aan!