Uitnodiging provinciale ontmoetingsdagen POD Maatschappelijke Integratie

4 april 2019

Binnenkort organiseren onze collega's van de POD Maatschappelijke Integratie opnieuw hun provinciale ontmoetingsdagen. Ook de DG Personen met een handicap zal hierop aanwezig zijn. Zowel medewerkers van OCMW's, gemeentes als ziekenfondsen zijn van harte welkom!

Tijdens de ontmoetingsdagen zullen medewerkers van de DG Personen met een handicap en enkele OCMW's je meer informatie geven over My Handicap en de aanvraagprocedure. Aansluitend zal de POD maatschappelijke integratie ook de problematiek aankaarten met betrekking tot de procedure voor de aanvraag van uitkeringen voor daklozen en/of personen met geestelijke gezondheidsproblemen of verslavingen. Naast de voorstelling van My Handicap komen ook de MyBenefits-app en de impact van de GDPR aan bod.

Praktisch

De provinciale ontmoetingsdagen starten telkens om 9.00 uur en eindigen rond 12.00 uur. Vanaf 8.30 uur ontvangen wij je graag met een kopje koffie. Enkel de ontmoetingsdag in Brussel op 25 april start pas om 13.30 uur en eindigt rond 16.30 uur. Je bent daar van harte welkom vanaf 13.00 uur.

Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht.

Klik op de link bij de sessie die je wil bijwonen om je in te schrijven.

Tip: Bij je inschrijving kan je meteen ook je vragen doorgeven.